Cum să atragi dragostea folosind meditația și afirmațiile pozitive

 Ti-ai găsit vreodată timp să te gândești la un cuplu fericit, în timp ce te îndoiai că vei atrage vreodată partenerul ideal? Te întrebi capacitatea de a iubi sau de a atrage iubirea, sau iti faci griji că problema este undeva adânc în interiorul tau?

Nu esti singur. În căutarea noastră de dragoste, majoritatea dintre noi au suportat cel puțin câteva experiențe dureroase care 'carunteste' modul în care vedem relațiile. Deși, durerea ne ajută să creștem și să evoluăm din punct de vedere spiritual, nu este o emoție pozitivă care ne va ajuta să dezvoltam modul de gândire adecvat pentru găsirea unei iubiri pline de viață.

Care este secretul pentru a atrage o relație plina de dragoste în viața ta?

Dacă ești singur/a, probabil că ți-ai pus această întrebare de o sută de ori. Înainte de a începe să lucrezi cu tine, este esențial să iti dai seama dacă vrei să ai o relație "adevărată cu ultimul" în acest moment al vieții tale. Dacă simți că esti gata să te angajezi într-o relație serioasă, iubitoare, pe termen lung, dar lucrurile continuă să fie confuze sau haotice în această zonă a vieții tale, probabil că trebuie să te ocupi de convingeri inconștiente care iti blochează calea spre fericire. Dar cum faci asta?

Dupa denumirea articolului, ''O minte pozitivă, atrage vibrații pozitive'', gândurile și emoțiile tale sunt cheile pentru a face o schimbare profundă pe termen lung. Cotidianul tău de zi cu zi, vederile lumii și convingerile de bază despre relații sunt principalele puncte de atracție.

Cum cream coduri noi, puternice si energetice?

Când vine vorba de a face o schimbare în tiparele noastre de gândire, trebuie să ne umplem mintea subconștientă cu noi credințe și să o golim de cele negative. Putem face acest lucru prin a învăța să accesam o stare profundă de meditație folosind sugestii pozitive.

Cercetătorii arată că cel mai bun moment pentru a absorbi mesajele este când undele creierului încetinesc de la 3Hz până la 8Hz. Aceste unde ale creierului corespund domeniului Theta. Este o stare mentală foarte relaxată și receptivă. Folosind afirmații și sugestii pozitive, s-a dovedit utilă pentru hipnoterapie, precum și pentru auto-hipnoză. Odată ce creierul începe să funcționeze în starea undei Theta, devine foarte simplu să programam mintea subconștientului. Accesul la statutul Theta este secretul pentru a ne schimba fără efort codurile energetice și pentru a începe să atragem partenerul ideal în viața noastră.

Cum poți accesa cu ușurință statutul Theta și reprograma mintea subconștientă?

Cea mai puternică și eficientă strategie este folosirea unei tehnologii de formare mentală care combină meditația audio cu sugestii pozitive. Brainwave Entrainment este tehnica care utilizează sunetul pentru a afecta direct creierul printr-un proces neuronal complex. Modelele undelor cerebrale se schimbă prin bătăi binaurale, tonuri isocronice și bătăi monauroase.

Drept urmare, creierul începe să funcționeze în starea Theta, care, după cum am spus mai devreme, este cea mai deschisă stare mintală a tuturor. În plus, față de relaxarea minții, repetarea unei afirmații schimbă căile neuronale din creier în timp, pentru a produce noua credință.

Folosirea meditației audio și a afirmațiilor pozitive este cea mai simplă și totuși cea mai puternică practică pentru atragerea iubirii adevărate. Modificările care rezultă din aceasta sunt profunde și de lungă durată.

Sursa.

 

 

Write a comment