10 strategii pentru a va imbunatati atitudinea

De ce atitudinea inseamna totul?

Unul dintre cei mai importanti pasi pe care ii puteti face pentru a va atinge cel mai mare potential in viata este sa invatati sa va monitorizati atitudinea si impactul asupra performantelor voastre de munca, a relatiilor si a celor din jur.

În general,unii încep atelierele și seminariile, punând o întrebare fundamentală: Ce atitudine ați adus în această întâlnire? Adesea, acest lucru aduce aspectul nedumerit. Într-adevăr, oamenii, în general, nu au un grad înalt de conștientizare a atitudinii. Ei vor ști dacă sunt înfometați sau dacă picioarele lor sunt rănite, dar de obicei nu au o manevră bună asupra atitudinii lor. Aceasta este o greșeală deoarece atitudinea este totul. Acesta guvernează felul în care percepem lumea și felul în care ne percepe lumea.

Toți avem o alegere. Putem alege un dialog interior de auto-încurajare și auto-motivație, sau putem alege unul de auto-înfrângere și de auto-mila. Este o putere pe care o avem cu toții. Fiecare dintre noi se confruntă cu vremuri grele, sentimente rănite, dureri de suferință și durere fizică și emoțională. Cheia este să realizezi că nu este ceea ce ți se întâmplă cu tine; Așa alegeți să răspundeți.

Iată 10 strategii pentru a vă îmbunătăți atitudinea:

1. Auto-coaching prin afirmații:

Afirmațiile repetate de câteva ori în fiecare zi, servesc la reprogramarea subconștientului cu gândire pozitivă. O afirmație este compusă din cuvinte cu putere, convingere și credință. Trimiteți un răspuns pozitiv subconștientului dvs., care acceptă ceea ce spuneți. Când este făcut în mod corespunzător, acest lucru declanșează sentimente pozitive care, la rândul său, conduce acțiunea.

2. Auto-motivarea prin descoperirea motivelor dvs.

Descoperiți ce vă motivează - ceea ce vă incită să luați măsuri pentru a vă schimba viața. Motivele de bază includ iubirea, auto-conservarea, furia, câștigul financiar și frica. Motivația de sine necesită entuziasm, o perspectivă pozitivă, o fiziologie pozitivă (plimbați-va mai repede, zâmbiți, așezați-vă).

3. Puterea de vizionare

Studiile psihologiei performanței de vârf au constatat că majoritatea sportivilor, chirurgilor, inginerilor și artiștilor folosesc afirmații și vizionari, fie conștient, fie subconștient, pentru a-și îmbunătăți și concentra abilitățile. Nelson Mandela a scris extensiv despre modul în care vizionarea l-a ajutat să păstreze o atitudine pozitivă în timp ce a fost întemnițat timp de 27 de ani. "M-am gândit continuu în ziua când m-aș plimba liber. Mi-am imaginat ce aș vrea să fac ", a scris el în autobiografia sa. Vizionarea funcționează bine pentru a îmbunătăți atitudinea.

4. Discutati cu atitudine pentru un dialog intern pozitiv

Discuția despre atitudine este o modalitate de a suprascrie problema dvs. negativă din trecut prin ștergerea sau înlocuirea ei cu o voce conștientă pozitivă internă care vă ajută să vă confruntați cu noi direcții. Conversația noastră internă - acea voce mică pe care o ascultați toată ziua - se comportă ca o sămânță prin faptul că ne programează creierul și ne afectează comportamentul.Ar trebui sa ne uitam mai atent la ce ne spunem.

5. Puterea cuvintelor - WOW

Odată eliberați în univers, cuvintele noastre nu pot fi luate înapoi. Cititi conceptul de WOW - urmăriți cuvintele noastre. Ceea ce vorbim reflectă ceea ce este deja în inimile noastre bazat pe toate lucrurile pe care am ajuns să le credem despre noi înșine. Dacă ne aflăm vorbind despre lucruri dezamăgitoare despre circumstanțele noastre sau despre cei din jurul nostru, știm că starea inimilor noastre trebuie să se schimbe. Puteți crea o cale directă spre succes prin ceea ce spuneți.

6. Puterea într-un salut pozitiv

Când oamenii mă întreabă cum facem, spunem: "Super-fantastic." Cei mai mulți oameni se bucură de lucru și trăiesc cu alții care încearcă să trăiască viața pentru ceea ce este - un dar frumos.

7. Entuziasm: instrument vital pentru a rămâne motivat

Entuziasmul este atitudinea față de ceea ce este respirația față de viață. Entuziasmul ne permite să ne aplicam mai eficient darurile. Este dorința arzătoare care comunică angajamentul, hotărârea și spiritul. Entuziasmul înseamnă a te pune în mișcare. Este un spirit intern care vorbește prin acțiunile noastre din angajament și credința în ceea ce facem. Este una dintre cele mai puternice și atrăgătoare caracteristici pe care le putem avea.

8. Conectarea la împuternicirea noastră spirituală

Nivelul final al nevoilor umane se extinde în domeniul spiritual. Așa cum ne hrănim corpurile ca răspuns la nevoia noastră primară de a supraviețui fizic, trebuie să ne hrănim spiritul pentru că suntem ființe spirituale. Mulți oameni găsesc o motivație puternică și pozitivă în credința lor.

9. Ne ușuram viața cu umor

Umorul este un motivator puternic. Cu cât mai mult umor și râs în viața noastra, cu atât vom avea mai puțin stres, ceea ce înseamnă mai multă energie pozitivă pentru a ne ajuta să ne aducem atitudinea în acțiune. Există, de asemenea, beneficii pentru sănătate pentru iluminare.

10. Exercițiul ne va ajuta să ne menținem motivul.

Una dintre cele mai bune modalități de a ne deplasa într-un cadru pozitiv și motivat al minții este să exersam. O rutină de exerciții obișnuite poate oferi feedback relativ rapid pozitiv sub forma pierderii în greutate, a dezvoltării musculare și a unui sentiment de a face ceva pozitiv pentru noi.

Căutați succesul dvs. personal și profesional utilizând aceste strategii. Nu este un secret că viața pare să ne răsplătească mai mult atunci când ne apropiem de lume cu o atitudine pozitivă.

Namaste

Dana Țupa

Write a comment