3 tipuri de personalitati pe care ar trebui sa le eviti

Gândiți-vă la toți oamenii cu care lucrați sau interacționați în mod regulat. Ați întâlnit vreodată tipul negativ, critic sau cel care face pe victima? Pariez că-ți imaginezi unul dintre acești oameni chiar acum.

Pesimistii raspandesc negativitatea ca gripa si trebuie sa iti limitezi expunerea. Riscul de a-i asculta este că propriile tale gânduri ar putea începe in ecou ceea ce spun ei. Au puterea de a afecta negativ nu numai viziunea ta, ci si cultura, reputația.

Să aruncăm o privire mai atentă, astfel încât să îi poti ocoli pe acestia ori de câte ori este posibil.

1.Tipul negativ

Acest tip de persoana pare să aibă o problemă pentru fiecare soluție și iubește să scurgă entuziasmul din orice idee nouă. Mantra lui este :"Acesta este modul în care a fost întotdeauna făcut." Când se deschide o fereastră de oportunitate, el te va trage la umbră.Iti va impiedica energia și iti va încetini ritmul. Nu iti va oferi energie  daca te vei inconjura de acest tip de persoana. Nu te poți aștepta să ai o viață pozitivă dacă te înconjori cu oameni negativi.

2.Tipul critic

Criticii sunt cunoscuți pentru că au de găsit tot timpul ceva deranjant de spus despre toată lumea și sunt deosebit de faimoși pentru tranzacționarea informațiilor confidențiale sau negative despre ceilalți. Criticii folosesc bârfele pentru a le lega și pentru a controla miniaturi. Nu lăsați niciodată pe nimeni care nu a făcut nimic să vă spună cum să faceți ceva.

3.Tipul victima

Niciodată nu este capabil să accepte responsabilitatea personală, viața pare nedreaptă față de victime. Puntea este întotdeauna stivuită împotriva victimelor și nu au decât ghinion. Ii veți recunoaște prin scuzele lor de semnătură.

În același timp, trebuie sa eliminăm aceste îndoielnici din viața noastra, fiindca este la fel de important sa ne înconjuram de oameni pozitivi. Înconjurați-vă cu oameni care visează mai mult decât voi. Îmbunătățește cu pasiune totul în calea ta, de la procese și produse la colegi,prieteni,angajati. Ei cred că orice este posibil și ei vor crede în tine.

Cea mai importantă atitudine de urmărit, desigur, este a noastră. Nu putem schimba întotdeauna oamenii sau circumstanțele din viața noastră, dar putem schimba întotdeauna răspunsul nostru. Excelența nu este o abilitate; este o atitudine, iar gândirea pozitivă generează obiceiuri curajoase.

Ori de câte ori aveți ocazia, deveniți încurajator și motivanti pentru ceilalți. Nu aspira niciodată să fii cel mai bun din echipă. Aspira să fii cel mai bun pentru echipă.

Namaste

Write a comment