Anul Nou si rezolutiile personale

Cum va fi 2019 pentru tine?

O draga prietena ma intreba aseara: cum crezi ca va fi 2019 pt noi, Pestii? Raspunsul meu a venit prompt: va fi cum vrem si cum ni-l facem noi, in cea mai mare masura! Pe de o parte glumeam, pe de alta insa, eram cat se poate de serioasa! Nimic nu e alb perfect, la fel cum nimic nu este negru cu desavarsire si nu exista o reteta ideala sau ceva 100% sigur.
Stiu insa ca, acolo unde se indreapta atentia, acolo curge energia si de acolo culegem rezultatele si acesta este primul pas in ceea ce ne dorim sa obtinem.
Apoi, mai stim ca actiunea este superioara inactiunii si ca, cel mai probabil, am prefera sa gresim, mai degraba decat sa stam inerti si sa ratam ocazii, poate unde in viata noastra.

Si daca astrele inclina dar nu determina, inseamna ca da, putem sa avem momente grele in viata noastra, dar care, cel mai probabil ne ajuta sa crestem, sa invatam ceva sau sa crestem.

Si totusi...karma personala poate fi depasita chiar cu efort, pentru ca altfel, am ramane pe veci blocati in acelasi film, ca intr-un carusel fara sfarsit, cand de fapt totul se repeta pana cand schimbam o abordare, un mod de a gandi sau de a actiona. Si cinstit vorbind, uneori chiar trebuie sa se repete "istoria" din viata noastra, caci altfel nu am avea cum sa intelegem ca ceva e musai de schimbat!

Un atuu in plus este si cel dat de cultivarea intuitiei pe care ne-o putem face aliat, caci suntem ceea ce gandim si facem, iar viata ne ofera cadouri dar si lucruri neplacute. Mai ales femeile, au cumva intuitia mai treaza decat barbatii, fiind de felul sau mai receptiva.

Cred cu adevarat ca, viata fiecaruia este un miracol, un film in care actorul principal sunt ”eu”, cel sau cea care o traiesc...
Si cred cu adevarat ca depinde doar si numai de mine CUM vreau sa fie acest film, daca ma asum ce sa pun in scenele respective.  Mult succes, iubire, sanatate, prosperitate, liniste, pace in suflet si bucurie tututror, in aceste zile de prag!

Namaste!

Write a comment