In 2011, faceam prima oara cunostinta cu ceea ce inseamna Strategic Interventions si il priveam fascinata oe Tony Robbins, schimband in bine, transformand, sau mai degraba, alchimizand vietile oamenilor cu care intra in contact.

Il priveam cu ochii mirati si cautam sa inteleg ce se petrece in acele sesiuni, imi doream sa invat fatete aplicabile ale NLP-ului, altele decat cele batatorite pe caile clasice si pe care le experimentasem la cursurile de Practitioner si Master NLP, imi doream sa fac la fel cu el.

Dorinta de a ajuta oamenii care doreau si mai ales, care se asumau spre schimabrea personala, a existat dintotdeauna. Am avut mereu acel stil de ajutor patern, prin care am sustinut pe cei din jur, pastrand insa o verticalitate si fermitate, dublate de compasiune.

Ani mai tarziu, depusesem juramant de Boddhisatva inaintea lui Dalai Lama insusi si stiam ca exista o cale superioara prin care sa POTI sa implinesti ce ai promis, din locul unde te afli in momentul prezent.
Exploram Yoga, meditatia, alchimia transmutarii si sublimarii energiilor, dar si NLP-ul, iar acum, Strategic Interventions mi se parea ca sunt cireasa de pe tort.

Am avut un an de zile in care sa invat si sa ''coc'' tehnicile pregatite minutios de Tony Robbins si Chloe Madanes, apoi sa le aplic pe cei care aveau nevoie si doreau. efectele erau rapide, minunate si de foarte lunga durata, sustenabile.

Aceste Interventii Strategice se desfasoara in coaching 1 la 1, insa cei cu care lucrez sunt selectati si nu sunt acceptate toate persoanele. Inainte de toate am cateva interviuri si tin sa cunosc persoana respectiva.
In ce consta de fapt o astfel de sesiune?